Student Experience Amsterdam Zuidas bestaat uit 800 zelfstandige studio’s van 21 m² met een eigen keuken en badkamer. Bij binnenkomst in het complex loop je tegen de receptie aan, waar je wordt verwelkomd door de locatiebeheerder. Op de begane grond zijn onder andere ook de lounge en twee binnentuinen te vinden. Hier kun je relaxen en samenkomen met vrienden en medebewoners. Op het dak is het bekende Student Experience sportveld te vinden. Kortom, bij Student Experience geniet je van je eigen plek mét de gezelligheid van medestudenten!

Life at Amsterdam Zuidas
Student Experience Amsterdam Zuidas biedt nog veel meer faciliteiten, zoals een wasserette, studieruimte, gamecorner en private dining room. Deze kun je gebruiken om gezellig met je vrienden of familie te koken of bijvoorbeeld je verjaardag te vieren. En op het dak is natuurlijk het bekende oranje Student Experience sportveld te vinden. Hier kun je een balletje trappen, maar ook genieten van een prachtig uitzicht over de skyline van Amsterdam Zuid. Zin in een hapje of drankje? Dan kun je bij horecagelegenheid Bagels & Beans en Bar Valdi terecht. Ook buiten het complex valt er genoeg te beleven; zo kun je één van de vele evenementen en feestjes in de RAI ontdekken of een biefstukje eten bij Loetje.

De Student Experience service
Dagelijks staat het Student Experience team voor je klaar. Elke dag is er een locatiebeheerder in het complex aanwezig en tijdens de nacht kun je een beroep doen op de aanwezige beveiliger. Student Experience biedt ook verschillende medische voorzieningen aan; zo zijn er een huisarts, tandarts en fysiotherapeut verbonden aan het complex.

Discover, Feel and Share the Student Experience: een locatie waar je kunt wonen, leven, ontspannen, studeren, werken en elkaar ontmoeten. Hier wil jij toch ook wonen!


Terug naar het overzicht