De Zilvermijn Amstelveen is gelegen aan de Bouwerij op bedrijventerrein Legmeer te Amstelveen. Deze Zilvermijn maakt deel uit van een renovatieproject. Hier zijn 16 zelfstandige bedrijfsunits en een vestiging van De Zilvermijn Amstelveen met 60 (opslag)units gerealiseerd.

Deopslag units zijn vanaf 32 m² en het is mogelijkheid meerdere units te schakelen. De units zijn droog, veilig en multifunctioneel. De aangeboden units zijn onder meer bruikbaar als opslag voor voorraden, materialen, huisraad en archief of voor stalling van auto, caravan of boot. Alle opslagunits zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag toegankelijk. De Zilvermijn Amstelveen bestaat uit een eerste en twee verdiepingen. Deze verdiepingen zijn bereikbaar via een autolift. Naast en onder De Zilvermijn is Bedrijven Centrum Amstelveen gelegen.

Bedrijven Centrum Amstelveen is een renovatieproject. Hier zijn 16 zelfstandige bedrijfsunits gerealiseerd. De bedrijfunits verschillen in oppervlakte en zijn multifunctioneel.


Terug naar het overzicht
De Zilvermijn Helmond opslagunits

De Zilvermijn Helmond

De Zilvermijn Helmond is een representatief bedrijfsverzamelgebouw aan de Marshallstraat, bedrijventerrein Hoogeind te Helmond. Het pand bestaat uit 13 zelfstandige bedrijfsunits en 92 opslagunits. 

Lees meer