De Zilvermijn Uithoorn is de eerste uit de reeks van De Zilvermijn. De Zilvermijn is een landelijk concept. Het is een keten van royale koopunits door heel Nederland, waar u als bedrijf of particulier terecht kunt om zaken als uw boot, caravan, archief, zolderspullen of voorraden vlakbij huis op te slaan of om uw bedrijfsactiviteiten uit te voeren. U betaalt geen huur, maar bent zelf eigenaar van uw eigen unit die ruim 3x zo groot is als een standaard garage. Samen met de andere eigenaren heeft u alle dagen van het jaar, 24 uur per dag toegang tot het complex. Dankzij moderne gecertificeerde sloten, permanent cameratoezicht en veilige toegangstechnieken zijn uw spullen verzekerd van een veilige opslag.

De Zilvermijn Uithoorn bestaat uit 74 zelfstandige opslagunits. De units zijn 32 m² en het is mogelijk meerdere units te schakelen. Het pand bestaat uit een begane grond en twee verdiepingen. De eerste en tweede verdieping zijn voor auto’s met aanhanger bereikbaar via een autolift.


Terug naar het overzicht
De Zilvermijn Zuid-Oost

De Zilvermijn Amsterdam Zuid-Oost

De Zilvermijn Amsterdam bestaat uit 112 zelfstandige opslagunits en is gelegen op de hoek van de Holterbergweg en Hoogoorddreef te Amsterdam Zuid-Oost. De units zijn 32 m² en het is mogelijkheid meerdere units te schakelen. 

Lees meer