Student Experience Amsterdam NDSM bestaat uit 403 zelfstandige studio’s met een gemiddelde vloeroppervlakte van 24 m² en een eigen keuken en badkamer. Bij binnenkomst in het complex loop je tegen de receptie aan, waar je wordt verwelkomd door de locatiebeheerder. Op de begane grond zijn onder andere ook de lounge en gamecorner te vinden. Hier kun je relaxen en samenkomen met vrienden en medebewoners. Kortom, bij Student Experience geniet je van je eigen plek mét de gezelligheid van medestudenten!

Life at Amsterdam NDSM
Student Experience Amsterdam NDSM biedt nog veel meer faciliteiten, zoals een wasserette, studieruimte, gezamenlijke binnentuin en private dining room. Deze kun je gebruiken om gezellig met je vrienden of familie te koken of bijvoorbeeld je verjaardag te vieren. En bovenop het 12 verdiepingen tellende complex is het bekende zwarte Student Experience sportveld te vinden. Wist je dat dit het hoogst gelegen sportveld van Europa is? Hier kun je een balletje trappen, maar ook genieten van een prachtig uitzicht over het IJ. Ook buiten het complex valt er genoeg te beleven. Het NDSM terrein is een ware hotspot waar de grootste festivals gehouden worden en waar de ene naar de andere nieuwe, hippe tent zijn deuren opent. Bezoek in het weekend ook eens de IJhallen en scoor de leukste tweedehands koopjes.

De Student Experience service
Dagelijks staat het Student Experience team voor je klaar. Elke dag is er een locatiebeheerder in het complex aanwezig en tijdens de nacht kun je een beroep doen op de aanwezige beveiliger. Student Experience biedt ook verschillende medische voorzieningen aan; zo zijn er een huisarts, tandarts en fysiotherapeut verbonden aan het complex.


 

Terug naar het overzicht
De Zilvermijn Uithoorn

De Zilvermijn Uithoorn

De Zilvermijn Uithoorn is de eerste uit de reeks van De Zilvermijn. De Zilvermijn is een landelijk concept. Het is een keten van royale koopunits door heel Nederland. De Zilvermijn Uithoorn bestaat uit 74 zelfstandige opslagunits. 

Lees meer