Student Experience Madrid Pozuelo is de eerste vestiging in Spanje. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de realisatie van deze nieuwe Student Experience locatie. De locatie in Pozuelo de Alarcón is centraal gelegen bij enkele universiteiten en het openbaar vervoer. Dit studentencomplex van meer dan 23.000 m2 wordt voorzien van alle gemakken en voorzieningen en speelt in op de vraag naar kwalitatief goede huisvesting in deze regio.

Life at Madrid Pozuelo
Student Experience Madrid Pozuelo wordt een vernieuwend studentencomplex met 600 zelfstandige, gemeubileerde studentenwoningen met eigen keuken, badkamer en balkon. Het studentencomplex onderscheidt zich door de vele faciliteiten voor zowel studenten als startende ondernemers. Zo worden in het complex regelmatig informatiebijeenkomsten voor startende ondernemers georganiseerd en zullen er commerciële (vergader)ruimten en een congrescentrum aanwezig zijn.

Daarnaast biedt Student Experience verschillende faciliteiten aan, zoals een multifunctionele lounge, groot zwembad in de binnentuin, sportveld op het dak, sportruimte, wasserette, private dining room, verschillende studieruimtes, sport parcour om het pand en een horecagelegenheid die voor iedereen toegankelijk zal zijn.

De Student Experience service
Op deze full service locatie is het Student Experience team 24/7 beschikbaar. We helpen je van check in tot aan de kleinste details, zodat je ontspannen verblijft.


Terug naar het overzicht
Student Experience Amsterdam Minervahaven

Student Experience Amsterdam Minervahaven

Student Experience Amsterdam Minervahaven is een duurzaam, veilig en modern complex met een multifunctionele begane grond. De kamers variëren van 21 tot 45 m2 en zijn voorzien van een keuken en een eigen badkamer. Ook is op deze locatie een breed aanbod faciliteiten te vinden, zoals een lounge met gezellige zithoeken, wasserette, studieruimte, game corner en private dining room. Deze kun je gebruiken om gezellig met je vrienden of familie te koken of bijvoorbeeld je verjaardag te vieren. Voor de sportieve student is er een fitness ruimte aanwezig en op het dak is uiteraard het bekende (kleur) Student Experience sportveld te vinden. Hier kun je een balletje trappen, maar ook genieten van een prachtig uitzicht over de havens van Amsterdam.

Lees meer