Student Experience Madrid Pozuelo is de eerste locatie van Student Experience in Spanje. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de realisatie van deze nieuwe vestiging. De locatie in Pozuelo de Alarcón is centraal gelegen bij enkele universiteiten en het openbaar vervoer. Dit studentencomplex van meer dan 23.000 m2 wordt voorzien van alle gemakken en voorzieningen en speelt in op de vraag naar kwalitatief goede huisvesting in deze regio.

Life at Madrid Pozuelo
Student Experience Madrid Pozuelo wordt een vernieuwend studentencomplex met 600 zelfstandige, gemeubileerde studentenwoningen met eigen keuken, badkamer en balkon. Het studentencomplex onderscheidt zich door de vele faciliteiten voor zowel studenten als startende ondernemers. Zo worden in het complex regelmatig informatiebijeenkomsten voor startende ondernemers georganiseerd en zullen er commerciële (vergader)ruimten aanwezig zijn. Daarnaast biedt Student Experience verschillende faciliteiten aan, zoals een multifunctionele lounge, groot zwembad in de binnentuin, sportveld op het dak, sportruimte, wasserette, private dining room, verschillende studieruimtes, sport parcours om het pand en een horecagelegenheid die voor iedereen toegankelijk zal zijn.

De Student Experience service
Op deze full service locatie is het Student Experience team 24/7 beschikbaar. We helpen je van check-in tot aan de kleinste details, zodat je ontspannen verblijft.

Discover, Feel and Share the Student Experience: een locatie waar je kunt wonen, leven, ontspannen, studeren, werken en elkaar ontmoeten. Hier wil jij toch ook wonen!


Terug naar het overzicht
De Zilvermijn Zuid-Oost

De Zilvermijn Amsterdam Zuid-Oost

De Zilvermijn Amsterdam bestaat uit 112 zelfstandige opslagunits en is gelegen op de hoek van de Holterbergweg en Hoogoorddreef te Amsterdam Zuid-Oost. De units zijn 32 m² en het is mogelijkheid meerdere units te schakelen. 

Lees meer